Mit is kínálunk?

Megfelelően felkészített, az Ön által meghatározott munkakörbe illeszkedő szakembereket képzünk. Szolgáltatásunk lényegében hidat képez a toborzás, a képzés és a beillesztés között. A három pillért egyszerre menedzseljük, aminek következtében a teljes folyamat minősége magas, míg a költsége alacsony lesz.

kiválasztás

A minőségügyi és logisztikai munkakörrel szemben támasztott személyiségjegyeket figyelembe véve, kompetencia alapú mérésekkel választjuk ki a legmegfelelőbb személyiségű és szakmai tapasztalatú jelentkezőket.

képzés

A leendő szakembereket szimulációs feladatok és tréningek segítségével készítjük fel a konkrét munkahelyi szituációkra és a rájuk váró szakmai feladatokra.

Beillesztés

A képzés végeztével a zavartalan beillesztés érdekében szakmai és HR mentoringot biztosítunk, továbbá a munkavállalóra szabott fejlesztési tervet bocsátunk a megrendelő rendelkezésére.

Kulcsszavaink a hatékonyság és a megbízhatóság. Cége számára olyan munkatársat képzünk, aki a munkába állás első napjától hatékonyan és magabiztosan tud dolgozni.
Ha a munkavállaló személyiségprofilja megfelel a munkahelyi környezet elvárásainak, akkor hatékonyabban fog dolgozni.
Ha a szakmai képzést szimulációk segítségével végezzük el, akkor pontosabban, megbízhatóbban fog dolgozni.
Ha a munkavállaló beillesztését segítjük, akkor a kezdeti sikerélmények hatására hosszútávon is hatékonyan és elkötelezetten fog dolgozni.
Ez a három szempont hosszútávú megoldást kínálhat olyan munkakörök esetén is, ahol egyébként nagy a fluktuáció, valamint a szakemberhiány.

Mi is ebben az újdonság?
Toborzás
Toborzás

A hagyományos modellben a fejvadászok megkeresik a munkaerőt, és legtöbbször garancia és utánkövetés nélkül továbbítják a megrendelőnek. A mi kiválasztási gyakorlatunk komplex személyiségtesztekre épül, így az általunk képzett szakemberre nyugodt szívvel vállalunk akár 100%-os pénzvisszafizetési garanciát.

Képzés
Képzés

Az intézményes oktatás csak a legritkább esetekben képes piacképes, a munkahelyi elvárásoknak megfelelő tudást biztosítani a diákok, hallgatók számára. A mi képzési rendszerünkben a későbbi konkrét munkahelyi szituációkat szimuláljuk úgy, hogy a jelentkezők fejlődését a megrendelők számára láthatóvá tesszük.

Beillesztés

A minőségi munkahelyi beillesztéssel erőforrás hiányában nehezen tudnak foglalkozni a vállalkozások. A beillesztések magas hányada így jelentősen több költséggel jár, mint amennyit ténylegesen igényelne a folyamat. A mi beillesztési rendszerünk szakmai és HR mentoring segítségével küszöböli ki a munkaerő kezdeti gyakorlatlanságából származó veszteségeket.

Ha felkeltettük érdeklődését lépjen kapcsolatba velünk a info@mavaszk.hu e-mail címen vagy az oldalunkon található kapcsolat űrlap használatával, és kollégáink részletes tájékoztatást adnak a szolgáltatás részleteivel kapcsolatosan.

Top