Mit ajánlunk önnek?

Azoknak tudunk segíteni, akik munkahelyet szeretnének váltani. Egy ingyenes szakmai képzéssel felkészítjük a minőségügyi és logisztikai munkakörben Önre váró konkrét kihívásokra. A képzés részét képezi az Ön számára megfelelő munkahely megkeresése és az állásinterjúra való felkészítése. Legvégül a munkába állást követően szakmai tanácsainkkal segítjük induló karrierjét.

Miért érdemes jelentkezni?

Ha elvégzi ezt a képzést, olyan szakember lesz, aki sikeres karriert futhat be a termelési szektorban. A képzés végeztével a szakmai elvárásokhoz leginkább illő munkahellyel, korrekt jövedelemmel és kiemelkedő szakmai tudással fog rendelkezni.

Mit kell tudni a képzésről?

A képzésen gyakorlati feladatok segítségével szerezhet a termelés mindennapjaiban használható tudást, amelyet főleg szimulációk segítségével sajátíthatja el.

Szükség van-e bármilyen előképzettségre?

Nincs. Csupán kellő motivációra, és megfelelő alapkészségekre. A képzésre bárki jelentkezhet végzettségtől és kortól függetlenül, akiben van elég elszántság ahhoz, hogy munkahelyet váltson, és kipróbálja magát minőségügyi vagy logiszikai területen. A minőségügyi, vagy logisztikai tapasztalattal rendelkező jelentkezőket szintén örömmel látjuk.

A legnagyobb előnye az újdonságában és a gyakorlat orientáltságában rejlik. Nincs még ilyen cég a piacon

...az ingyenes képzést követően támogatást nyújt a munkaerő piacon történő elhelyezkedésben, önéletrajzírással és állásinterjúra való felkészítéssel, munkahelyi problémák és konfliktusok esetén pedig tanácsadással.

Tényszerűen, korrekten és részletesen szolgáltatnak információkat.

Milyen hosszú a képzés?

Milyen hosszú a képzés?

A képzési idő körülbelül négy hónapon keresztül, hetente egy napot, 8 órát vesz igénybe. A képzések szombatonként lesznek, így munka, vagy iskola mellett is végezhető a tanfolyam.

Mennyibe kerül a képzés?

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés ingyenes, egyedül azt kérjük Öntől, hogy a képzés végén mi kereshessük meg az Ön számára leginkább megfelelő munkahelyet.

ekkora a csoportlétszám?

Mekkora a csoportlétszám?

Mivel a képzés során kiemelt jelentőséget fordítunk az egyéni fejlesztésre is, ezért maximum 12 fős csoportot indítunk.

Milyen pozíciókban dolgozhatok a képzés elvégzése után?

A minőségbiztosítási szakma kismértékben függ attól, hogy milyen végzettséggel rendelkezik. Minőségügyi szakemberekre minden területen szükség van. Olyan univerzális tudást biztosítunk, aminek a segítségével különböző profilú cégeknél lehet elhelyezkedni a következő pozíciókba:

  • Minőségügyi, minőségbiztosítási csoportvezető
  • Minőségügyi, minőségbiztosítási mérnök
  • Minőségügyi, minőségbiztosítási munkatárs
  • Minőségügyi, minőségbiztosítási megbízott
  • Minőségügyi, minőségbiztosítási technikus
Mi történik a képzés végén?

A képzést követően a MAVASZK által kiállított oklevél boldog tulajdonosa lesz, de ennél is fontosabb, hogy a képzés részét képezi a leendő munkahelyére történő beillesztése is.

Ez azt jelenti, hogy a munkába állása után is fordulhat hozzánk szakmai kérdésekkel. Célunk, hogy jól teljesítsen az adott munkakörben.

Miért érdemes minket választania?
  • mert jól fizető munkahelyhez juthat hosszú távon
  • mert a munkakezdést követően is segítjük az Ön beilleszkedését
  • mert a termelési szektor egyik hiányszakmáját sajátíthatja el
  • mert pénzbeli garanciát vállalunk a képzés és a munkahelyi beillesztés minőségéért
  • mert tapasztalt szakemberek vagyunk, akiktől gyakorlati tudást szerezhet
Regisztráljon az induló képzéseinkre!

Regisztráljon az Ön közelében induló csoportunkba!

A regisztrációt követően értesítjük, hogy pontosan hol és mikor fogunk egy személyes tájékoztatót tartani az adott képzési csoportnak, ahol felteheti személyesen a kérdéseit is.

Top