Kik vagyunk?

Olyan tapasztalt, iparban dolgozó mérnökök, közgazdászok és HR-szakemberek vagyunk, akik megelégelték a napjainkat átható szakemberhiányt.

Véleményünk szerint a munkaerőhiány kezelése nem a vállalkozások feladata lenne, mégis nekik kell megoldani a problémát ahhoz, hogy életben tudjanak maradni. A cégek mindennapjait ellehetetlenítő problémára tényleges, hatékony megoldást alakítottunk ki.

Felelősek vagyunk környezetünkért, azért a társadalmi közösségért, ahol élünk és dolgozunk. Ebből kifolyólag küldetésünknek érezzük, hogy hidat képezzünk a dolgozók és a munkáltatók között, ezáltal segítve a jelentkezőinket a sikeres szakmai pálya megtermésében, valamint a megrendelőinket egy hatékony, ütőképes csapat kialakításában.

Büszkék vagyunk az általunk képzett minőségügyi szakemberekre, az általuk elért szakmai sikerekre.

Együttműködő partnereink
Csatlakozzon ön is hozzánk!

Folyamatosan keresünk kollégákat! Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne csatlakozni hozzánk, küldje el az önéletrajzát a jelentkezes@mavaszk.hu e-mail címre! Kollégáink mindenképpen felveszik Önnel a kapcsolatot.

Olyan oktatói vénával rendelkező kollégák jelentkezését várjuk, akik elismertek a saját szakterületükön, fogékonyak a gyakorlatias képzésre, és nagyfokú oktatói elhivatottsággal rendelkeznek.

Keresünk HR szakembereket is, akik a kiválasztásban és a képzésben egyaránt tudják segíteni a hallgatóinkat, kollégáinkat.

Top